Mijn site instellen

Zodra je begint met het bouwen van je website zullen we je vragen wat voor website het is, zodat we ontwerpen kunnen genereren op basis van je behoeften. E zijn tal van bedrijfscategorieën en dat is lang niet alles. Plan je een trouwerij of stel je een cv op? Wij hebben wat je nodig hebt, inclusief compatibele afbeeldingen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik zodra het welkomstscherm verschijnt op Aan de slag!
  3. Voer de eerste paar letters van je keuze in het veld Waar gaat de site over? in en er zal een lijst met keuzes verschijnen. Je kunt er meteen eentje kiezen of je kunt je invoer afmaken.
    Voer het type site in

Als je het Webwinkel-pakket hebt aangeschaft, zul je in plaats daarvan Wat voor type bedrijf is het? zien staan. Bij ieder pakket horen alle beschikbare ontwerpen.

4. Voer de naam van je website of bedrijf in het volgende veld in en klik op Je ontwerpen weergeven of op Doorgaan om te beginnen met het genereren van ontwerpkeuzes.
  5. Scroll door de galerij van ontwerpen en gebruik de pijlen aan de onderkant van de pagina om meer pagina‘s te zien. Beweeg je muis over een ontwerp en klik op Voorbeeld om een ontwerp van dichterbij te bekijken.
    Klik op voorbeeld
  6. Het voorbeeld laat zien hoe het ontwerp er uit zal zien op een desktop of tablet en op een mobiele telefoon. Je kunt door beide lay-outs scrollen om de ontwerpen voor ieder toestel te vergelijken.
    Een ontwerp kiezen

Klik als je andere ontwerpcombinaties wilt zien links boven in de hoek op Vorige om terug te gaan naar de galerij.

7. Als je een ontwerp hebt gevonden dat je bevalt, klik je boven aan het venster op Met dit ontwerp beginnen.
  8. Je website genereert het ontwerp en laat de secties zien die bij jouw specifieke pakket horen.
    Website met secties
  9. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
    Voorbeeld van website
  10. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).