SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat aanvragen

Opmerking: Als je website is gemaakt met Beheerde WordPress, Website Builder of Website Builder Online Store, wordt je certificaat automatisch voor je geïnstalleerd wanneer je website wordt gemaakt en kun je deze instructies negeren.

Nadat je een SSL-certificaat hebt gekocht en het krediet beschikbaar is in je account, moet je mogelijk het certificaat voor de domeinnaam (of algemene naam) van de website die je wilt vastleggen.

Selecteer de afbeelding die overeenkomt met het type SSL-certificaat dat je hebt aangevraagd:

(Niet wat jij ziet?)

De manier waarop je het certificaat aanvraagt, is afhankelijk van je situatie:

Situatie Volg deze stappen
Mijn website is het primaire domain voor een GoDaddy-hostingaccount. Gebruik de SSL-wizard om je certificaat aan te vragen voor automatische installatie.
Mijn website is een secundair domein dat wordt gehost via een GoDaddy-hostingaccount of dat wordt gehost door een ander bedrijf en ik heb geen certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) gegenereerd. Gebruik de SSL-wizard om een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en een persoonlijke sleutel te maken die je kunt downloaden voor later gebruik, en vraag je certificaat aan met deze bestanden.
Ik heb een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en hoef alleen mijn SSL-certificaat aan te vragen (gevorderde gebruikers). Een certificaat aanvragen met een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) die al is gemaakt.

Opmerking: Het is mogelijk dat er na je aankoop een vertraging is voordat het krediet van het SSL-certificaat zichtbaar is in je lijst van producten. Als je het certificaatkrediet dat je zojuist hebt gekocht niet ziet, ververs dan je browser totdat het verschijnt.

De SSL-wizard gebruiken om je certificaat aan te vragen

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL-certificaten.
  3. Selecteer Nieuw certificaat voor het SSL-krediet dat je wil gebruiken.
  4. Selecteer op de pagina Certificaat instellen Een domein kiezen.
  5. Begin met het typen van je domeinnaam. Kies een van de domeinen van je GoDaddy of voer het volledige domein in en klik op Doorgaan.
    Een domein kiezen
  6. Dat is alles! Je volgende stap is, bewijzen dat je de domeinnaam beheert.

Gebruik de SSL-wizard om een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en een persoonlijke sleutel te maken en vraag vervolgens je certificaat aan

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL-certificaten.
  3. Selecteer Nieuw certificaat voor het SSL-krediet dat je wil gebruiken.
  4. Selecteer op de pagina Certificaat instellen Een domein kiezen, voer je domeinnaam in en selecteer Doorgaan.
  5. Je certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en persoonlijke sleutel verschijnen onder je domeinnaam. Selecteer voor beide Bestand opslaan en sla een kopie van je persoonlijke sleutel en certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) op op een veilige locatie.
    Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en persoonlijke sleutel opslaan
  6. Dat is alles! Je volgende stap is, bewijzen dat je de domeinnaam beheert.

Je certificaat aanvragen met een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) die al is gemaakt

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL-certificaten.
  3. Selecteer Nieuw certificaat voor het SSL-krediet dat je wil gebruiken.
  4. Selecteer op de pagina Certificaat instellen Een CSR invoeren.
  5. Plak je CSR in het veld en selecteer Doorgaan.
    Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) en persoonlijke sleutel opslaan
  6. Dat is alles! Je volgende stap is, bewijzen dat je de domeinnaam beheert.

Opmerking: Het is mogelijk dat er na je aankoop een vertraging is voordat het krediet van het SSL-certificaat zichtbaar is in je lijst van producten. Als je het certificaatkrediet dat je zojuist hebt gekocht niet ziet, ververs dan je browser totdat het verschijnt.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Alles beheren naast SSL-certificaten.
  3. Selecteer Nieuw certificaat voor het SSL-krediet dat je wil gebruiken.
  4. Kies op de pagina Configuratie certificaat waar je je certificaat wil hosten:
    Waar wordt het gehost? Wat te doen
    GoDaddy site builder of hosting op de primaire domeinnaam Begin de domeinnaam te typen en kies het domein dat gehost wordt in het account dat je wil gebruiken.
    Elders - inclusief secundaire domeinen en subdomeinen op je GoDaddy-hosting Selecteer Een CSR invoeren en voer vervolgens de CSR van je server in.
  5. Alleen UCC-certificaten: gebruik Aanvullende domeinen identificeren om SAN‘s (Subject Alternate Names) die niet in je CSR stonden toe te voegen. Voer een SAN-domein in in het veld Een domein toevoegen: en selecteer Toevoegen. Herhaal voor aanvullende SAN‘s en selecteer Doorgaan.
  6. Selecteer hoe je domeincontrole wil bewijzen en selecteer Doorgaan.
  7. Selecteer de Certificaatverlener die je wil gebruiken. Lees de Abonnee-overeenkomst, selecteer het selectievakje voor Ik ga akkoord met de voorwaarden van de Abonnee-overeenkomst en selecteer Doorgaan.
  8. Dat is alles! Je volgende stap is, bewijzen dat je de domeinnamen beheert.