SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat aanvragen en lezen hoe ik dit kan installeren (begin hier als SSL-certificaten nieuw voor je zijn)

Volg de stappen hierna voor het instellen van je SSL-certificaat en om dit op je server te installeren.

Een SSL-certificaat aanvragen 1. Mijn SSL-certificaat aanvragen
Mijn SSL-certificaat verifiëren 2. Mijn SSL-certificaat verifiëren
Je certificaatbestanden downloaden 3. Mijn SSL-certificaatbestanden downloaden
Installeer het SSL-certificaat 4. Mijn SSL-certificaat installeren
Automatisch doorverwijzen naar HTTPS 5. Automatisch doorverwijzen naar HTTPS
Je SSL-certificaat controleren 6. Mijn SSL-certificaat controleren nadat dit is geïnstalleerd

Aan de slag!