SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat verlengen

Als je SSL-certificaat niet is ingesteld op automatisch verlengen, heb je 90 dagen de tijd om een verlengingstegoed te kopen en toe te passen op het certificaat, vanaf 60 dagen voor tot 30 dagen na de vervaldatum.

Als je een standaard (DV) certificaat gebruikt met een domein dat je binnen je GoDaddy-account in je bezit hebt, en je het certificaat hebt ingesteld op automatisch verlengen hoef je verder niets te doen. Het verlengen van je SSL-certificaat gaat volledig automatisch. Lees verder als dit niet het geval is.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Doe een van de volgende dingen:
    • Als de facturering voor je verlenging al is voltooid, ga dan door naar de volgende stap.
    • Klik op Verlengen om een verlengingstegoed te kopen en daarna op Kassa. Voltooi de transactie voor de verlenging en keer daarna terug naar je lijst met algemene namen.
  3. Selecteer de optie die je wilt gebruiken voor het aanvragen van je certificaatverlenging en klik vervolgens op Certificaat aanvragen. Eventuele vereiste aanvullende stappen worden op deze pagina weergegeven.
  4. Als je certificaat is afgegeven ontvang je een e-mail die je informeert dat het beschikbaar is voor gebruik.
Waarschuwing: Als je de verlening niet voor de vervaldatum hebt voltooid, geeft je website een foutmelding weer en is niet toegankelijk voor je bezoekers.

Volgende stappen

Nadat je een e-mail hebt ontvangen die aangeeft dat je SSL is afgegeven, moet je dit installeren op je website:

• Als je een domein selecteert dat bij ons wordt gehost wanneer je je verlenging aanvraagt, wordt het certificaat automatisch voor je geïnstalleerd.
  • Als je een CSR (certificaatondertekeningsaanvraag) hebt opgegeven, moet je beide certificaatbestanden downloaden en installeren.