SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat verlengen

Als je SSL-certificaat niet is ingesteld op automatisch verlengen, heb je 90 dagen de tijd om een verlengingstegoed te kopen en toe te passen op het certificaat. Dit geldt vanaf 60 dagen voor tot 30 dagen na de vervaldatum.

Waarschuwing: Als je de verlenging niet voor de vervaldatum hebt voltooid, geeft je website een foutmelding weer en is deze niet toegankelijk voor je bezoekers.

Als je een standaard (DV) certificaat gebruikt met het primaire domein voor je account en je het certificaat hebt ingesteld op automatisch verlengen, hoef je verder niets te doen. Het verlengen van je SSL-certificaat gaat volledig automatisch.

Volg voor alle andere certificaten de volgende stappen, inclusief voor certificaten voor een add-on domein.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en voer een van de volgende acties uit voor het certificaat dat je wilt vernieuwen:
    • Als de facturering voor je verlenging al is voltooid, ga dan door naar de volgende stap.
    • Als Automatisch verlengen niet wordt weergegeven, selecteer je Verlengen. Als Automatisch verlengen wordt weergegeven, selecteer je Nu verlengen.
  3. Selecteer het certificaat dat je wilt verlengen, selecteer Doorgaan naar winkelwagen en voltooi de transactie voor je verlenging.

Als dit je primaire domein is en je site wordt bij ons gehost, dan ben je klaar! We installeren je vernieuwde certificaat voor je. Als je site door een derde partij wordt gehost of als dit voor een add-on domein is bedoeld, moet je het verlengde certificaat downloaden. Zie Mijn SSL-certificaat aanvragen en lezen hoe ik dit kan installeren (begin hier als SSL-certificaten nieuw voor je zijn) voor hulp.