Naar hoofdinhoud gaan

Websites + Marketing Help

Mijn website herstellen

De website-editor van Websites + Marketing slaat elke wijziging op terwijl je werkt. Er worden automatisch back-ups gemaakt bij grote wijzigingen, zoals het veranderen van je thema, het publiceren van je site of het verwijderen van een sectie. Sommige mensen maken ook graag handmatige back-ups (ook opgeslagen in je Sitegeschiedenis).

Waarschuwing: als je je site met een back-up terugzet, worden alle wijzigingen op je website van na de hersteldatum en -tijd verwijderd. Geüploade afbeeldingen, producten of afspraken worden niet verwijderd, want die worden beheerd vanuit het menu op het Dashboard.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer Instellingen > Sitegeschiedenis.
  5. Richt je muis op de back-up die je wilt terugzetten en selecteer Terugzetten. Nadat je je content hebt teruggezet, toont de websitebouwer een bevestigingsbericht en wordt de pagina vernieuwd.
    De knop Terugzetten
  6. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.

Meer informatie