Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn website herstellen

Beheerde WordPress -accounts bieden 30 dagen aan back -ups voor de bestanden en database van je WordPress -installatie. Je kunt ervoor kiezen om je bestanden, je database of beide te herstellen.

Waarschuwing: Alle wijzigingen die zijn aangebracht na de geselecteerde back -updatum gaan verloren. Als je bijvoorbeeld je database herstelt, worden items zoals verkooprecords, posts en opmerkingen die na de geselecteerde back -updatum zijn geschreven, gewist.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer in het gedeelte Beheerde WordPress de optie Beheren naast de site die je wilt herstellen.
  3. Selecteer in het menu bovenaan Back -ups .
  4. Kies in de lijst Selecteer hersteltype het type back -up dat u wilt herstellen en selecteer een datum voor elk type:

Kies: Als dit is gebeurd:
    Bestanden Je hebt onlangs thema's/plug -ins toegevoegd, gewijzigd of bijgewerkt.
    Je hebt onlangs bestanden geüpload via sFTP.
    Je hebt thema's/plug -ins bewerkt met de WordPress -editor.
    Database Je hebt enkele instellingen gewijzigd en je site werkt niet meer.
    Je moet een grote hoeveelheid recente spam opschonen.
    Je gebruikersnaam/wachtwoord is zonder je medeweten gewijzigd.
    Bestanden en database Je site laadt alleen een wit scherm.
    De beveiliging van je site is aangetast.

5. Selecteer Herstellen .