Beheerde WordPress Help

Mijn website herstellen

Bij Beheerde WordPress-accounts worden back-ups van de installatiebestanden en de database van WordPress 30 dagen lang bewaard. Je kunt kiezen om je bestanden of je database terug te zetten, of beide.

Waarschuwing: Alle wijzigingen die na de datum van de geselecteerde back-up zijn gemaakt, gaan verloren. Als je bijvoorbeeld je database herstelt, worden items zoals verkooprecords, berichten en opmerkingen die zijn geschrevenna de datum van de geselecteerde back-up verwijderd.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. In de Beheerde WordPress-sectie, kies Beheren naast de site die je terug wilt zetten.
  3. Selecteer Back-ups in het menu bovenin.
    1. Om nu een back-up van je account te maken, selecteer Backup Now onder Backup.
    2. Om een back-up te maken van bepaalde bestanden of databases en om deze te downloaden, kies een datum onder Back-up geschiedenis. Kies dan Download Back-up en kies het type back-up dat je wilt terugzetten:

Kies: Als dit is gebeurd:
      Bestanden Je hebt onlangs thema's/plug-ins toegevoegd, gewijzigd of bijgewerkt.
      Je hebt onlangs bestanden geüpload via sFTP.
      Je hebt thema's/plug-ins bewerkt met de WordPress-editor.
      Database Je hebt instellingen gewijzigd en je site werkt niet meer.
      Je moet een grote hoeveelheid recente spam opschonen.
      Je gebruikersnaam/wachtwoord is gewijzigd zonder dat je dit wist.
      Bestanden en database Je site laadt alleen een wit scherm.
      De beveiliging van je site is aangetast.

4. Selecteer Herstellen .