Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn website instellen

Opmerking: Als je Search Engine Visibility wilt gebruiken op een domein dat wordt gehost door een ander bedrijf, adviseren wij dat je eerst de stappen voltooit in Stel automatisch publiceren in voor domeinen die elders worden gehost.

Search Engine Visibility maakt gebruik van een reeks vragen over je bedrijf om keywords te identificeren die de positie van je website in zoekresultaten verbetert. Deze keywords worden vervolgens gebruikt om je te helpen bij het herschrijven van de titels en samenvatting van je website. We beginnen met je startpagina.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Ga naar Online marketing, klik op instellen
  3. Vul de vereiste bedrijfsinformatie in en klik op Volgende .
    klik op Optimaliseren starten
  4. Selecteer Starten op het dashboard voor zoekmachineoptimalisatie.
  5. Selecteer Nationaal/Wereldwijd of Lokaal . Als je Lokaal selecteert, voeg je de naam van je stad toe aan de steden/buurten die je bedrijf bedient en klik je op Opslaan .
  6. Onder Primair voer je het hoofdproduct of -dienst in dat je bedrijf levert, en onder Secundair je op een na belangrijkste product of dienst. Beschrijf je product of dienst in slechts een of twee woorden als dat mogelijk is. Daardoor kunnen wij je meer zoekwoordsuggesties geven. Als je klaar bent, klik je op Volgende.
    voer je hoofdproduct of -dienst in
  7. Op basis van je invoer laten we je enkele zoektermen zien die de positie van je site in de zoekresultaten waarschijnlijk verbeteren. Selecteer maximaal drie zinnen die je site het beste beschrijven en klik op Volgende . Je kunt ook op Meer woordgroepen klikken voor meer suggesties.
  8. Selecteer de zin die de startpagina van je site het beste beschrijft en klik op Volgende .
  9. Selecteer de beste titel voor je startpagina. Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op Volgende .
    selecteer de titel van de startpagina
  10. Schrijf een beschrijving van je bedrijf in het vak aan de rechterkant. Zorg ervoor dat je je sleutelzin en locatie opgeeft. Je mag maximaal 160 tekens gebruiken. Als je klaar bent, klik je op Volgende .
  11. Herschrijf de pagina kop om uw belangrijkste zoekterm omvatten, en klik op Volgende.
  12. Voeg zoektermen toe aan de verschillende secties van je website. Dit kan gedaan worden door de sectie te selecteren die je wilt bewerken in het rechter paneel.
  13. Je bent bijna klaar! We laten je een lijst zien met de wijzigingen die je hebt aangebracht om te helpen bij zoekopdrachten. Om een item in de lijst te herzien, klik je op Bewerken naast dat item. Je gaat terug naar die stap in het proces. Klik op Gereed om door te gaan.
  14. Klik op Voltooien. Wij zullen alle wijzigingen aan je website aanbrengen.

Om een kopie van al deze wijzigingen op te slaan, klik je op Wijzigingen downloaden en volg je de meldingen om het bestand page_changes.html file op je computer op te slaan.

15. In de SEO checklist is Startpagina optimaliseren gemarkeerd als voltooid door een groen vinkje.
    Startpagina optimaliseren voltooid
  16. Om een andere pagina te optimaliseren, klik je op Een nieuwe pagina optimaliseren . Selecteer een andere pagina van je website en herhaal deze stappen.

Opmerking: Onthoud dat hoe meer pagina‘s je optimaliseert, des te beter je website in zoekopdrachten verschijnt. Je kunt maximaal 100 pagina's optimaliseren.