Mijn website instellen

Opmerking: Als je Search Engine Visibility wilt gebruiken op een domein dat wordt gehost door een ander bedrijf, adviseren wij dat je eerst de stappen voltooit in

.

Search Engine Visibility maakt gebruik van een reeks vragen over je bedrijf om keywords te identificeren die de positie van je website in zoekresultaten verbetert. Deze keywords worden vervolgens gebruikt om je te helpen bij het herschrijven van de titels en samenvatting van je website. We beginnen met je startpagina.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Instellen
  3. Selecteer een website in de lijst van Je websites en klik op Begin met optimaliseren.
    klik op Begin met optimaliseren
  4. Voer je Bedrijfsnaam in, selecteer Landelijk/wereldwijd of Lokaal en klik op Opslaan.

Als je Lokaal selecteert, voeg je je plaats toe aan Plaatsen/wijken waarin mijn bedrijf actief is.
    voer bedrijfsnaam en plaats in

5. Onder Primair voer je het hoofdproduct of -dienst in dat je bedrijf levert, en onder Secundair je op een na belangrijkste product of dienst. Beschrijf je product of dienst in slechts een of twee woorden als dat mogelijk is. Daardoor kunnen wij je meer zoekwoordsuggesties geven. Als je klaar bent, klik je op Volgende.
    voer je hoofdproduct of -dienst in
  6. Gebaseerd op je invoer laten wij enkele zoekwoorden zien, die de positie van je website in zoekresultaten waarschijnlijk zullen verbeteren. Selecteer maximaal drie woorden die je website het beste beschrijven en klik op Volgende.

Je kunt ook klikken op Meer woorden voor meer suggesties.
    selecteer drie zoekwoorden

7. Selecteer het woord dat de startpagina van je website het beste beschrijft en klik op Volgende.
    selecteer de beste beschrijving voor de startpagina
  8. Selecteer de beste titel voor je website. Als je meer keuzemogelijkheden wilt hebben, klik je op Meer laden. Als je je keuze hebt gemaakt, klik je op Volgende.
    Selecteer titel van de website
  9. Beschrijf je bedrijf in het vak aan de rechterkant. Vergeet niet om je zoekwoord en locatie toe te voegen. Je kunt maximaal 160 tekens gebruiken. Als je klaar bent, klik je op Volgende.
    voeg een beschrijving toe aan je bedrijf
  10. Herschrijf de pagina Titel om je hoofdzoekwoord toe te voegen, en klik op Volgende. Een groen vinkje verschijnt als je het zoekwoord hebt toegevoegd aan de titel.

Opmerking: Dit zijn richtlijnen en geen regels. Als je je zoekwoorden niet naadloos kunt integreren in je titel of tekst, kun je op Volgende klikken en op Overslaan in het waarschuwingsvenster.

herschrijf de titel van je website om het zoekwoord op te nemen

Opmerking: Als de nieuwe titel niet past bij de lay-out vanwege de lettergrootte, kun je nadat je alle stappen hebt afgerond de opmaaktools van je website gebruiken om de grootte te verkleinen.

11. Elk tekstvak bevat een regel van je huidige paginacontent. Klik in een vak om die regel te herschrijven en een van je zoekwoorden toe te voegen. Vinkjes bevestigen dat je een zoekwoord hebt toegevoegd. Als je klaar bent, klik je op Volgende.
    zoekwoorden toevoegen aan paginacontent
  12. Je bent bijna klaar. Wij laten je een lijst met de wijzigingen zien die je hebt aangebracht om de positie van je website in zoekopdrachten te verbeteren. Klik op Gereed om door te gaan.
    Bekijk je wijzigingen

Opmerking: Om een item in de lijst te herzien, klik op Bewerken naast het item. Je gaat terug naar die stap in het proces.

13. Klik op Voltooien. Wij zullen alle wijzigingen aan je website aanbrengen.

Om een kopie van al deze wijzigingen op te slaan, klik je op Wijzigingen downloaden en volg je de meldingen om het bestand page_changes.html file op je computer op te slaan.

14. In de SEO checklist is Startpagina optimaliseren gemarkeerd als voltooid door een groen vinkje.
    Startpagina optimaliseren voltooid
  15. Om nog een pagina te optimaliseren, klik je op Nog een pagina optimaliseren en vervolgens op Een nieuwe pagina optimaliseren. Selecteer een andere pagina van je website en herhaal deze stappen.

Opmerking: Onthoud dat hoe meer pagina‘s je optimaliseert, des te beter je website in zoekopdrachten verschijnt. Je kunt maximaal 100 pagina's optimaliseren.