Mijn website instellen

Zodra je begint met het bouwen van je website zullen we je vragen wat voor website het is, zodat we ontwerpen kunnen genereren op basis van je behoeften. E zijn tal van bedrijfscategorieën en dat is lang niet alles. Plan je een trouwerij of stel je een cv op? Wij hebben wat je nodig hebt, inclusief compatibele afbeeldingen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Vul de eerste vier letters na keuze in het veld Waar gaat je website over? in en er wordt een lijst met opties weergegeven. Je kunt meteen een optie kiezen of je invoer afronden.
    Soort website of bedrijf invoeren

Opmerking: Als je het Online Store-abonnement hebt aangeschaft, wordt er Wat voor soort bedrijf is het? weergegeven. Alle abonnementen bieden alle ontwerpen.

3. Voer de naam van je website of bedrijfsnaam in het volgende veld in en klik op Aan de slag.
    Naam website of bedrijfsnaam invoeren
  4. Het duurt even om het ontwerp van je website te genereren. Als het welkomstscherm wordt weergegeven, klik je op Kleur en lettertypen kiezen.
    Klik op Kleur en lettertype kiezen
  5. Als het venster Thema wordt weergegeven, kun je de kleur en het lettertype van je website wijzigen.
    Als je dat wilt, kun je de kleur en het lettertype van je website wijzigen

Opmerking: Om iets anders op je website te wijzigen, klik je op de knop Bewerken.

6. De instellingen voor je thema en alle overige wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  7. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).