Beheerde WordPress Help

Mijn WordPress-site handmatig migreren

Het is ingewikkeld om een WordPress-site te verplaatsen naar je Beheerde WordPress-account. Dit proces kan verwarrend zijn als je bepaalde softwareprogramma's niet goed kent die door IT-medewerkers worden gebruikt, met name FTP-clients als FileZilla, een SSH-client als Terminal, de ouderwetse opdrachtregelinterface en phpMyAdmin, een app voor het beheren van databases.

Vereist: Je hebt het volgende nodig om alle stappen in deze reeks te voltooien:
  • Een Beheerde WordPress- or Beheerde WordPress Pro-account dat is ingesteld en dat werkt, zodat je je site hier naartoe kunt verplaatsen. De content van het WordPress-account dat je gaat gebruiken, wordt vervangen.
  • Een FTP-client voor het verhuizen van je sitebestanden. Er zijn veel externe FTP-clients beschikbaar. We raden de FTP-client van FileZilla aan.
  • Een teksteditor om de vereiste wijzigingen in een SQL-bestand aan te brengen. Er zijn veel externe teksteditors beschikbaar. We raden Notepad++ aan. Gebruik geen toepassing voor tekstbewerking om bestanden in deze reeks te bewerken, zoals Microsoft Word.
  • Geef jezelf 30-60 minuten om alle zes de stappen uit te voeren.

Bij deze procedure verplaats je handmatig een WordPress-site naar het Beheerde WordPress-account van GoDaddy. Dit proces werkt mogelijk niet als je een WordPress-site wilt verplaatsen naar een andere hostingomgeving. Probeer deze procedure alleen als de migratie van je WordPress-site niet lukt met de tool voor automatische migratie.

Het handmatig verplaatsen van je WordPress-site naar je Beheerde WordPress-account bestaat uit zes onderdelen: