Mijn WordPress-wachtwoord in de database wijzigen

Volg de onderstaande stappen om een WordPress-wachtwoord bij te werken via de database. Dit is handig als je de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet kunt ontvangen.

1. Meld je aan bij phpMyAdmin.

Opmerking: Als je cPanel Hosting gebruikt, moet je de database selecteren voor je WordPress-site in de linkerkolom voordat je naar de volgende stap gaat.

2. Selecteer in het zijbalkmenu de tabel _users.
    tabel gebruikers selecteren
  3. Naast de gebruiker die je wilt bijwerken, selecteer Bewerken.
    selecteer bewerken
  4. Verwijder in de Waarde-kolom de inhoud van het vak user_pass.
    oude wachtwoorden verwijderen
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in hetzelfde vakje in.
    voer het nieuwe wachtwoord in
  6. Gebruik in de functiekolom het vervolgkeuzemenu en selecteer MD5.
    selecteer md5
  7. Selecteer Ga .

Je kunt je nu aanmelden met je nieuwe wachtwoord.