Mijn Workspace Email toevoegen aan Mail (Windows)

Stap 4 van de set-up van mijn Workspace Email serie.

Voeg Workspace Email toe aan de Mail -app voor Windows, zodat je zakelijke e -mails kunt verzenden en ontvangen.

1. Open E -mail in het menu Start .
    E -mailapp -pictogram met geopende blauwe map
  2. Als je de app eerder hebt gebruikt, selecteer jeInstellingen Gear Instellingen en kies Accounts beheren . Ga anders door naar de volgende stap.
  3. Selecteer Account toevoegen .
    Hieronder Welkom bij e -mailbericht, plus -teken Account toevoegen
  4. Kies Ander account .
    Onder iCloud, Ander account met pictogram van een witte envelop
  5. Voer je e -mailadres, de naam die je wilt weergeven in de e -mails die je verstuurt en je wachtwoord in.
    Onder iCloud, Ander account met pictogram van een witte envelop
  6. Selecteer Aanmelden . Je serverinstellingen worden automatisch gedetecteerd door de Mail -app en je Workspace Email is nu ingesteld.
  7. Meer informatie