Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Workspace Email toevoegen aan Mail (Windows)

Stap 4 van de set-up van mijn Workspace Email serie.

Voeg Workspace Email toe aan de Mail -app voor Windows, zodat je zakelijke e -mails kunt verzenden en ontvangen.

1. Open E -mail in het menu Start.
    E -mailapp -pictogram met geopende blauwe map
  2. Als je de app eerder hebt gebruikt, selecteer jeInstellingen Gear Instellingen en kies Accounts beheren . Ga anders door naar de volgende stap.
  3. Selecteer Account toevoegen .
    Hieronder Welkom bij e -mailbericht, plus -teken Account toevoegen
  4. Kies Ander account .
    Onder iCloud, Ander account met pictogram van een witte envelop
  5. Voer je e -mailadres, de naam die je wilt weergeven in de e -mails die je verstuurt en je wachtwoord in.
    Onder iCloud, Ander account met pictogram van een witte envelop
  6. Selecteer Aanmelden . Je serverinstellingen worden automatisch gedetecteerd door de Mail -app en je Workspace Email is nu ingesteld.
  7. Meer informatie