Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Mijn Workspace Email toevoegen aan Outlook 2013 (Windows)

Voeg je Workspace -e -mailadres toe aan Outlook 2013 voor Windows -pc, zodat je zakelijke e -mails kunt verzenden en ontvangen.

Microsoft ondersteunt niet langer nieuwe installaties van Outlook 2013 (Windows). Zie de ondersteuningspagina van Microsoft voor meer informatie.

1. Open Outlook 2013.
    • Nieuwe gebruikers: Het scherm Je e-mail instellen verschijnt.
    • Bestaande gebruikers: Klik op Bestand en vervolgens op + Account toevoegen.
  2. Op de pagina Account toevoegen, selecteer je E-mailaccount. Voeg vervolgens de inloggegevens van je Workspace-e-mailaccount toe. (Je gebruikersnaam en wachtwoord van GoDaddy werken niet voor het instellen van e-mail.)
    • Je naam: De naam die wordt weergegeven als afzender
    • E-mailadres: Workspace-e-mailadres
    • Wachtwoord en wachtwoord opnieuw invoeren: Het e-mailwachtwoord voor de werkruimte
      Klik op Volgende
  3. Klik op Volgende, Outlook verifieert de instellingen van je Workspace-account en laadt het Postvak IN van je mail.
    Bericht Account configureren is gelukt
  4. Klik op Voltooien. Als je meer dan één e-mailaccount hebt, moet je mogelijk Accounts verlaten om je nieuwe Postvak IN te bekijken.

Je e -mail is in Outlook 2013 en je kunt aan de slag! Als je je e -mail aan een ander apparaat wilt toevoegen, klik je op Vorige . Als je er helemaal klaar voor bent, ga dan naar de volgende stap!

Probleemoplossing

Controleer of je IMAP -server en poortinstellingen juist zijn en tik op Account toevoegen .

• IMAP inkomende server: imap.secureserver.net
  • SSL -poort: 993
  • SMTP uitgaande server: smtpout.secureserver.net
  • SSL -poort: 465 (of 587)

Zie voor meer hulp, Probleemoplossing voor Workspace-e-mail op Outlook 2010 en 2013.