Mijn Workspace Email toevoegen aan Outlook (Windows)

Stap 4 van de serie Mijn Workspace Email instellen.

Voeg je e-mailadres van Workspace Email toe aan Outlook 2016 of nieuwer voor een Windows-computer. Dan kun je zakelijke e-mails versturen en ontvangen.

1. Open Outlook.
  2. Klik op Bestand > Account toevoegen.
    Account toevoegen
  3. Als je Outlook nog niet eerder hebt geopend, zie je een welkomstscherm.

4. Voer je e-mailadres van Workspace Email in en selecteer Verbinden.
    Voer e-mailadres in
  5. Opmerking: Als Outlook automatisch je Workspace Email-account ontdekt, kun je je wachtwoord invoeren en op Verbinden klikken. Vervolgens kun je naar stap 11 gaan.

6. Selecteer POP of IMAP.
    Geavanceerde-instellingsopties
  7. Voer onder Inkomende e-mail de server en poort in.
  8. Wat moet je invoeren als … Server Poort
    Inkomende server (IMAP) imap.secureserver.net 993
    Inkomende server (POP) pop.secureserver.net 995
  9. Als je IMAP gebruikt, moet je als Versleutelingsmethode SSL/TLS uit de lijst selecteren.
    IMAP-accountinstellingen
  10. Als je POP gebruikt, selecteer dan het selectievakje voor SSL/TLS.
    POP-accountinstellingen

11. Voer onder Uitgaande e-mail de server en poort in:
    • Server: smtpout.secureserver.net
    • Poort: 465
  12. Selecteer als Versleutelingsmethode SSL/TLS uit de lijst.
  13. Selecteer Volgende.
  14. Voer je wachtwoord in en klik op Verbinden.
    Wachtwoord-invoeren
  15. Zodra je een bevestiging ziet dat je e-mailaccount is toegevoegd, klik je op Gereed.

Meer informatie

• Lees dit artikel als je in plaats daarvan Microsoft 365 hebt.
  • Hulp nodig? Probeer onze tips voor probleemoplossing om je e-mailaccount te koppelen.