Mobiele e -mail gebruiken op je telefoon

Mobiele e -mail is een vereenvoudigde webmailinterface die je kunt gebruiken in de webbrowser van je telefoon.

Meld je aan op mobilemail.secureserver.net of mobilemail.your-domain.tld om Mobile Mail te openen. Als je domein bijvoorbeeld coolexample.com is , kun je je aanmelden bij Mobile Mail op mobilemail.coolexample.com .

Mobiele e -mail biedt veel van dezelfde functies als gewone webmail:

• Tik op om e -mails op te stellen .
  • Om e -mails te verwijderen, selecteer je de e -mails en tik je op .
  • Om e -mails te beantwoorden of door te sturen, open je de berichten en tik je op . Tik op de werkbalk Beantwoorden op Beantwoorden , Allen beantwoorden of Doorsturen . Er wordt een opstelvenster weergegeven. Voltooi je bericht en tik op Verzenden .
  • Tik op om e -mailmappen te bekijken .
  • Om e -mails naar andere mappen te verplaatsen, selecteer je de e -mails en tik je op , selecteer de nieuwe map en tik op OK .
  • Om bijlagen te downloaden, open je het bericht met de bijlage, tik je op Details en tik je op de titel van elke bijlage die je wilt downloaden.
  • Om spaminstellingen te beheren, tik je op Meer , vervolgens op Instellingen en vervolgens op Spamfiltering .
  • Om de werkruimteagenda te bekijken die is gekoppeld aan je webgebaseerde e-mailaccount, scrol je naar de bovenkant van je scherm en tik je op Agenda .

Opmerking: er is een basis mobiel scherm en een uitgebreid mobiel scherm. Als Mobiele e -mail traag lijkt, tik je op de koppeling onderaan de pagina om van weergave te wisselen.