Upload bestanden naar mijn Windows -hostingaccount met FTP en FileZilla

Je kunt bestanden van je computer uploaden naar je Windows -hostingaccount met behulp van FTP (File Transfer Protocol). De meeste FTP -clients werken en in deze stappen wordt uitgelegd hoe je FileZilla gebruikt om bestanden naar de hoofdmap van je website te verplaatsen.

Voordat je begint, heb je deze informatie nodig:

Heb je alle informatie begrepen? Aan de slag!

1. Start FileZilla en vul deze velden in:
    VeldWat in te voeren ...
    HostJe IP-adres of de domeinnaam
    GebruikersnaamJe FTP-gebruikersnaam
    WachtwoordJe FTP-wachtwoord
    Poort21
  2. Klik op Quickconnect . FileZilla maakt verbinding met je hostingaccount.
  3. Selecteer in het gedeelte Externe site de hoofdmap van je website. Voor je primaire domeinnaam in Windows Hosting is dat de map httpdocs . De hoofdmap kan anders zijn voor een secundair domein of een add -on domein .
    selecteer httpdocs
  4. Blader in de sectie Lokale site naar de map met de bestanden die je wilt uploaden.
    selecteer mijn websitebestanden
  5. Selecteer in het gedeelte Lokale site de bestanden (of mappen) die je wilt uploaden en sleep ze naar het gedeelte Externe site .
    kopieer mijn bestanden naar httpdocs

Opmerking: het uploaden van bestanden kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van je bestanden en je internetverbinding.