Maak een MySQL -database in mijn Linux -hosting

Je kunt MySQL -databases maken in je Linux -hostingaccount met behulp van de MySQL -databasewizard van cPanel.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel in de sectie Databases de optie MySQL -databasewizard .
  5. Volg de aanwijzingen in de wizard om de nieuwe database in te stellen. Zie de MySQL Database Wizard -documentatie voor hulp.
  6. Opmerking: je databasenaam moet uniek zijn in ons systeem. Als je de foutmelding 'database bestaat al' krijgt, moet je een nieuwe databasenaam kiezen.