Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Omgekeerde DNS instellen voor mijn Gen 4 Dedicated Server

Je kunt reverse DNS (rDNS) -zoekopdrachten instellen voor je Generation 4 Dedicated Server. Meestal 'zoekt' DNS naar je website door eerst de domeinnaam te vinden en vervolgens het bijbehorende IP -adres te lokaliseren. Bij omgekeerde DNS -lookup zoekt DNS eerst naar een IP -adres en vervolgens lokaliseert het de bijbehorende domeinnaam.

Als je je eigen e -mailserver beheert, stel je rDNS zo in dat deze naar je primaire domeinnaam verwijst - sommige servers weigeren e -mails van elk IP -adres zonder rDNS.

Omgekeerde DNS helpt ook als je problemen met je netwerk moet oplossen (zoals het uitvoeren van een traceroute).

1. Meld je aan bij je account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op de pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 Dedicated Server die je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Klik in het gedeelte Instellingen naast IP -adres op Beheren .
  4. Voer in het veld DNS-record de volledig gekwalificeerde domeinnaam in die u aan het IP-adres van de server wilt koppelen (bijvoorbeeld mail.coolexample.com ).
  5. Klik op Bijwerken . We voltooien de omgekeerde DNS -configuratie. Het kan tot 48 uur duren voordat de wijzigingen zijn doorgevoerd naar onze servers.