Ondersteunt mijn hostingaccount MVC4- en MVC5 -toepassingen?

Je Windows -hostingaccount ondersteunt MVC4- en MCV5 -toepassingen. Zie voor meer informatieWelk type hostingaccount heb ik?

Als je je site publiceert met een MVC4- of MCV5 -toepassing, moet je ervoor zorgen dat .NET de MVC -dll's bevat; ze zijn standaard inbegrepen, dus je hoeft niets te doen. Mogelijk moet je ook assembly's uploaden die je wilt gebruiken naar een specifieke opslaglocatie voor je project.

Voor MVC5 -toepassingen die Entity Framework gebruiken, moet je ook je CAS priv wijzigen in "Full".

Om je CAS Priv

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik onderaan het gedeelte van de domeinhosting die je wilt gebruiken op Meer weergeven .
  5. Klik op ASP.NET -instellingen.
  6. Selecteer in het menu CAS -vertrouwensniveau Volledig .
  7. Klik op OK.