Mijn domein ontgrendelen of vergrendelen

Ontgrendel je domein om je voor te bereiden op een overdracht naar een nieuwe registerhouder. Domeinen komen niet in aanmerking voor een overdracht naar een andere registerhouder binnen 60 dagen van een registratie of een andere overdracht, of als het domein een overdrachtsvergrendeling van 60 dagen heeft na het wijzigen van registrant.

1. Meld je aan bij de Domeinportfolio van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam en wachtwoord.)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast de domeinnaam en klik dan op alles selecteren.
    schermafbeelding van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Vergrendelen in het actiemenu.
    • Afhankelijk van de grootte van je scherm, moet je mogelijk het menu Meer aanklikken en naar beneden scrollen om Vergrendelen te zien staan.
  4. Ontgrendel je domeinen door Vergrendelen uitschakelen te selecteren. Vergrendel je domeinen door Vergrendelen inschakelen te selecteren.
  5. Verifieer de domeinen die worden bijgewerkt en selecteer Doorgaan.
    • Als je domein over domeinbescherming beschikt, moet je je identiteit verifiëren. Als tweestapsverificatie (2SV) gedurende ten minste 24 uur is ingeschakeld, voer je de code in die we via sms hebben verzonden of voer je de code van je authenticator-app in. Voer anders het eenmalige wachtwoord in dat we naar het e-mailadres van je registrant hebben gestuurd.

Je zult een Gelukt!-bericht zien om je te laten weten dat je domeinen zijn bijgewerkt.