Ontgrendel mijn domein

We vergrendelen je domeinen om ze veilig te houden. Vergrendelde domeinen kunnen niet worden overgedragen naar een andere registerhouder of een ander account. Wanneer je wijzigingen maakt in de instellingen van een domein, zoals het bijwerken van naamservers of contactgegevens, ontgrendelen en vergrendelen we automatisch weer de domeinnaam. Als je je domeinnaam wilt overdragen, moet je deze echter ontgrendelen.

Je domein ontgrendelen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik naast Domeinen op Beheren.
  3. Klik hieronder op de afbeelding die het meeste lijkt op je account en volg de aanwijzingen die worden weergegeven:
(Niet wat jij ziet?)
  1. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken, klik op Pictogram Tekst (Instellingen) en selecteer Domeininstellingen.
  2. Klik onder Aanvullende instellingen op Bewerken naast Domeinvergrendeling.
  3. Klik de knop op Uit.
  4. Als je het domein later weer wilt vergrendelen, klik je de knop voor domeinvergrendeling op Aan.

Het duurt maximaal 15 minuten voordat de wijzigingen zijn voltooid.

1. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken.
  2. Klik onder het gedeelte Vergrendelen op Bewerken.
  3. Klik op Uit en klik vervolgens op Opslaan.
  4. Als je het domein later weer wilt vergrendelen, klik je op Bewerken, klik je op Aan en dan op Opslaan.

Het duurt maximaal 15 minuten voordat de wijzigingen zijn voltooid.