Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Open mijn gedeelde postvak met de webversie van Outlook

Gebruik Outlook op het web om toegang te krijgen tot een gedeeld postvak of de e -mail van een andere gebruiker waartoe je toegang hebt gekregen. Je kunt ervoor kiezen om de mailbox in een nieuw venster te openen of deze toe te voegen aan je mappenlijst.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Als je een ander postvak in een apart venster wilt openen:
    • Selecteer rechtsboven het gebruikerspictogram en klik vervolgens op Nog een postbus openen .
      Gebruikerspictogram en Open een ander postvak
    • Voer het e -mailadres in dat je wilt openen en selecteer Openen .
  3. Als je nog een mailbox aan je mappenlijst wilt toevoegen:
    • Klik met de rechtermuisknop op Mappen aan de linkerkant.
      Mappen
    • Selecteer Gedeelde map toevoegen .
    • Voer de naam in van het e -mailadres dat je wilt toevoegen en selecteer Toevoegen .