Account Beheer Help

Open mijn product

Voordat je het GoDaddy-domein of -programma kunt gebruiken, moet je je aanmelden en het domein of programma openen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. Klik hiertoe op het menu pictogram persoon in de rechterbovenhoek en selecteer Aanmelden.
    klik op aanmelden.
  2. Voer je gebruikersnaam of klantnummer en je wachtwoord in, en klik op Aanmelden.
  3. Klik op dit pictogram in de rechterbovenhoek:
    klik op het pictogram persoon
  4. Selecteer Mijn producten.
    klik op mijn producten
  5. Klik in de lijst Mijn producten op Beheren (of op > op mobiele apparaten) naast het product dat je wilt openen (of open Instellen als dit de eerste keer is dat je het programma gebruikt).

Opmerking: als je wijzigingen wilt toepassen op elk item in een sectie, klik je bovenaan de secties waar dit verschijnt op Alles beheren (of op Alle op mobiele apparaten).