Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Opnieuw beginnen met mijn Gen 4 -server (opnieuw opbouwen)

Als je wilt terugkeren naar een schone configuratie op je Generation 4 VPS of Dedicated Server, kun je deze opnieuw opbouwen (ook wel reprovisioning genoemd), waardoor deze wordt teruggezet naar de staat van een nieuw aangeschafte server.

Waarschuwing: bij het opnieuw opbouwen wordt alle inhoud op de harde schijf van uw server gewist, inclusief alle back -ups, en dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de Generation 4 -server die je opnieuw wilt opbouwen op Beheren .
  4. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op Serveracties en selecteer vervolgens Server opnieuw opbouwen .
  5. Volg de aanwijzingen op de pagina Je server opnieuw opbouwen en ga verder metMijn Gen 4 -server instellen .