Opnieuw beginnen met mijn Generation 4-server (opnieuw opgebouwd)

Als je terug wilt naar een schone installatie van je server, kun je deze opnieuw opbouwen. Hierdoor wordt deze ingesteld op een zelfde toestand als een nieuw aangeschafte server.

Waarschuwing: bij opnieuw opbouwen wordt alle inhoud van de harde schijf van je server verwijderd, dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je pagina Mijn producten op Servers.
  3. Klik naast de server die je opnieuw online wilt brengen op Beheren.
  4. Klik naast WHM starten op het pictogram met drie stippen en selecteer Server opnieuw opbouwen.
    klik op het pictogram met drie punten
  5. Voer REBUILD in het invoerveld in (volledig in hoofdletters) en klik vervolgens op Server verwijderen en opnieuw opbouwen.
  6. Doorgaan met Mijn Generation 4-server instellen.