Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Optimaliseer de tabel in MySQL

Als je site traag lijkt, kun je proberen de database van de site te optimaliseren om hiaten in de gegevens te verwijderen (ook wel overhead genoemd). Dit kan helpen om de snelheid te herstellen als de database een fout heeft gemaakt, maar lost de scripting die in eerste instantie de overhead veroorzaakte niet op.

Opmerking: Voordat je begint, moet je een back -up maken van je database: Linux Hosting | Windows -hosting

1. Ga naar phpMyAdmin voor de database die je wilt optimaliseren: Linux -hosting | Windows -hosting
  2. Dubbelklik op de databasenaam.
  3. Selecteer onderaan de lijst met tabellen Controleer alle tabellen met overhead .
  4. Selecteer Tabel optimaliseren in het vervolgkeuzemenu.