Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Optimaliseer mijn kosten in GoDaddy Pro

Je maandelijkse kosten voor GoDaddy Pro zijn gebaseerd op de functies die je gebruikt. Je kunt je maandelijkse kosten volgen en suggesties krijgen om je kosten laag te houden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik op Facturering .
    Open instellingen
  4. In de linkerbenedenhoek zie je informatie over je maandelijkse kosten. Klik op i voor aanbevelingen voor het verlagen van uw maandelijkse kosten.
    Optimaliseer factuurmeldingen

Goed gedaan! betekent dat uw kosten optimaal zijn. Verander niets!

Good Job -melding