Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Optimaliseer WordPress -afbeeldingen

Een plug -in voor het optimaliseren van afbeeldingen kan de grootte van de afbeeldingen op je site helpen verkleinen, vaak zonder dat dit de kwaliteit van de afbeeldingen beïnvloedt. Dit kan helpen om de grootte van je site te verkleinen en ook om de laadtijd te versnellen. Bij het installeren van een nieuwe plug -in is het altijd aan te raden om een plug -in te zoeken die regelmatig wordt bijgewerkt.

1. Log in op WordPress
  2. Ga naar Plug -ins > Nieuwe toevoegen .
  3. Typ "Image Optimizer" in het vak 'Plug -ins zoeken'.
  4. Zoek een plug -in die je interesseert en klik op Meer details voor meer informatie.
  5. Nadat je de gewenste plug -in hebt gevonden, klik je op Nu installeren .
  6. Klik op Activeren als je dit onmiddellijk wilt inschakelen.

Opmerking: EWWW Image Optimizer is een voorbeeld van een plug -in die de grootte van je afbeeldingen kan verkleinen.

Na installatie moet de nieuwe plug-in voor het optimaliseren van afbeeldingen een eigen sectie hebben in het linkermenu. Ga naar dit menu om je nieuwe plug -in te gebruiken.