Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Organiseer e -mailabonnees in een lijst

Organiseer mensen die zich op je e -mails abonneren in aangepaste lijsten. Aangepaste lijsten worden gebruikt wanneer u e -mails wilt kunnen verzenden naar bepaalde groepen mensen op basis van criteria, zoals mensen in bepaalde geografische gebieden of mensen met vergelijkbare interesses. Als je nog geen contacten hebt, voeg dan handmatig abonnees toe of voeg abonnees toe vanuit een CSV -bestand .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Verbindingen en selecteer vervolgens alles.
  4. Selecteer het selectievakje naast de abonnees die je in de lijst wilt plaatsen.
  5. Selecteer Toevoegen aan lijst .
  6. Selecteer Bestaand of Nieuw kiezen :
    • Abonnees toevoegen aan een nieuwe lijst : Selecteer Een nieuwe lijst maken . Typ de naam van de lijst en selecteer Toevoegen .
    • Abonnees toevoegen aan een bestaande lijst : Schakel het selectievakje in naast de gewenste lijst.
  7. Selecteer Gereed .