Outlook 2011 voor Mac: E-mail instellen

Je kunt altijd Workspace Webmail gebruiken om e-mailberichten te verzenden en ontvangen. Je kunt je e-mail echter ook weergeven met een e-mailclient. Als je je e-mail wilt weergeven via Outlook® 2011 voor Mac®, voeg je een account toe met onderstaande instellingen. Hoewel de exacte stappen mogelijk van versie tot versie verschillen, kunt je de hier weergegeven instellingen ook gebruiken om andere versies van Outlook in te stellen.

VOORDAT je BEGINT: Als je je e-mail wilt configureren in Outlook, moet je de instellingen voor de POP- of IMAP-e-mailserver en poorten kennen. Je vindt deze in het Centrum voor het instellen van e-mail. Noteer de informatie die wordt weergegeven onder Instellingen voor e-mailserver.

-->

Outlook 2011 voor Mac gebruiken voor je e-mail

1. Klik op Extra en klik vervolgens op Accounts.
  2. Klik op E-mailaccount toevoegen.
  3. Voer je volledige e-mailadres in in het veld E-mailadres.
  4. Voer het e-mailwachtwoord in in het veld Wachtwoord.
  5. Voer je volledige e-mailadres in in het veld Gebruikersnaam.
  6. Selecteer je servertype en voer je inkomende POP- of IMAP-server in. Dit is de Workspace Webmail-informatie die je hebt genoteerd.
  7. Voer een inkomende serverpoort in:

IMAP
    Met SSL993
    Zonder SSL143

POP
    Met SSL995
    Zonder SSL110

OPMERKING: Klik op Standaardpoort negeren om de standaardpoort te wijzigen.

8. Selecteer SSL gebruiken voor verbinden als je een poort met SSL gebruikt.
  9. Selecteer je servertype en voer je uitgaande POP- of IMAP-server in. Dit is de Workspace Webmail-informatie die je hebt genoteerd.
  10. Voer een uitgaande serverpoort in:

SMTP
    Met SSL465
    Zonder SSL25, 80, 3535

OPMERKING: Klik op Standaardpoort negeren om de standaardpoort te wijzigen.

11. Selecteer SSL gebruiken voor verbinden als je een poort met SSL gebruikt.
  12. Klik op Account toevoegen.
  13. Klik op Meer opties.
  14. Selecteer in het menu Verificatie de optie Inkomende serverinformatie gebruiken.
  15. Klik op OK.

OPMERKING: Om je te helpen bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Outlook is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle rechten voorbehouden.