Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Outlook -profielen

Een profiel in Outlook bevat je e -mailadressen, contactpersonen, agenda's en voorkeuren. Je kunt meerdere adressen binnen één profiel hebben, of je kunt je profielen gebruiken om je verschillende postvakken te scheiden.

Opmerking: Outlook 2010 en latere versies bieden de mogelijkheid om meerdere uitwisselingsadressen in één profiel te hebben.

Denk aan Outlook -profielen als verschillende gebruikersaanmeldingen op een enkele computer. Elke gebruiker heeft een desktop, verschillende toepassingen en hun eigen bestanden en mappen. Op dezelfde manier heeft elk Outlook -profiel zijn eigen instellingen en gegevens.

Opmerking: Je kunt niet schakelen tussen Outlook -profielen terwijl Outlook wordt uitgevoerd.

Outlook begint met het standaardprofiel. Je kunt instellen dat Outlook je bij het opstarten om een profiel vraagt.