Office 365 van GoDaddy Help

Outlook voor Mac 2016: E-mail instellen

Nadat je je e-mailaccount hebt ingesteld, kun je dit toevoegen aan Outlook for Mac 2016.

Als je een Zakelijk- of Zakelijk Premium-account hebt, kun je de recentste versie van Outlook downloaden.

1. Start Outlook.
  2. Klik op Extra en dan op Accounts...
  3. Klik in de Wizard Opstarten op Volgende. Als de wizard Opstarten niet automatisch wordt weergegeven, klik dan op + en selecteer Exchange.
  4. Voer je e-mailadres en je wachtwoord in.
  5. Klik op Configure automatically (Automatisch configureren) en klik vervolgens op Add account (Account toevoegen).
  6. Klik op Toestaan.