Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Outlook (Windows): voeg handmatig een autodiscover SRV -record toe

Als je Workspace Email in Outlook voor Windows wilt instellen met alleen het e -mailadres en wachtwoord, voeg je een SRV -record (service) toe aan je domeinzonebestanden.

1. Meld je aan bij het account waar je domein is geregistreerd en zoek waar je een SRV -record kunt toevoegen.
  2. Voer de volgende gegevens in:
  3. SRV -recordveld Voer dit in ...
    Naam: @
    Doelwit autodiscover.secureserver.net
    Protocol _tcp
    Service _autodiscover
    Prioriteit 0
    Gewicht 0
    Poort 443
    TTL 1 uur
  4. Sla je nieuwe SRV -record op.

Wanneer je Outlook instelt, hoef je alleen je e -mailadres en wachtwoord in te voeren.