Outlook (Windows): voeg handmatig een autodiscover SRV -record toe

Als je Workspace Email in Outlook voor Windows wilt instellen met alleen het e -mailadres en wachtwoord, voeg je een SRV -record (service) toe aan je domeinzonebestanden.

1. Meld je aan bij het account waar je domein is geregistreerd en zoek waar je een SRV -record kunt toevoegen.
  2. Voer de volgende gegevens in:
  3. SRV -recordveld Voer dit in ...
    Naam: @
    Doelwit autodiscover.secureserver.net
    Protocol _tcp
    Service _autodiscover
    Prioriteit 0
    Gewicht 0
    Poort 443
    TTL 1 uur
  4. Sla je nieuwe SRV -record op.

Wanneer je Outlook instelt, hoef je alleen je e -mailadres en wachtwoord in te voeren.