Over exportoverdrachtsmethoden

De extensie WooCommerce Customer/Order/Coupon Export biedt een verscheidenheid aan methoden die u kunt gebruiken om geautomatiseerde exportbestanden over te dragen.

Vereist: WooCommerce Customer/Order/Coupon Export is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores of als een zelfstandige aankoop.

Lokaal

De exportlijst geeft je toegang tot exporten die lokaal zijn overgedragen gedurende 14 dagen nadat ze zijn overgedragen. Er is geen speciale configuratie vereist voor deze overdrachtsmethode.

FTP

Je moet de volgende instellingen bijwerken om over te dragen via FTP:

• Serveradres: IP -adres of hostnaam van de FTP -server.
  • FTP -gebruikersnaam
  • FTP -wachtwoord
  • Poort:
    • FTP: 21
    • SFTP: 22
    • FTP met impliciete SSL: 990
  • Initieel pad: volledig pad naar de map ten opzichte van de gebruiker. Gebruik geen voorloop- of volgschuine strepen in het pad.
  • Beveiliging: FTP -server beveiligingsopties.
  • Passieve modus: Schakelt de passieve modus in voor FTP en mag alleen worden ingeschakeld als u problemen ondervindt bij het verbinden.

HTTP -POST

Voer de HTTP POST -URL in waarnaar exportbestanden worden verzonden voor HTTP POST -overdrachten.

E -mail

Configureer de volgende instellingen voor overdracht via e -mail:

• Ontvanger (s): Vermeld de e -mailadressen waarnaar de export wordt verzonden. Een leeg veld verzendt standaard de export naar het e -mailadres van de sitebeheerder.
  • E -mailonderwerp: Voer een voorkeursonderwerp in voor de geëxporteerde e -mail die eenvoudig kan worden geïdentificeerd.
Opmerking: je wordt gevraagd om een geautomatiseerde export te kiezen wanneer je gegevens exporteert vanaf de pagina Bestellingen of Gebruikers . Om de geëxporteerde gegevens te verzenden, gebruikt de plug -in de overdrachtsmethode -instellingen van de export.

Meer info