Overzicht van tekstmoduleformaten

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Elke tekstmodule heeft zijn eigen set bewerkingstools. Klik op de titels voor meer informatie over elke titel:

shortcuts1.png.scaled5001

Koptekst: Als u tekst markeert en op de grote H -knop klikt, wordt de gemarkeerde tekst omgezet in een kopteksttype.

Subkop: Door tekst te markeren en door op de kleine H -knop te klikken, wordt de gemarkeerde tekst omgezet in een teksttype tussenkop.

Ongeordende lijst: Als je een lijst met tekst markeert en vervolgens op de knop voor de lijst met opsommingstekens klikt, wordt een ongeordende lijst gemaakt. Een ongeordende lijst is een lijst met opsommingstekens.

Geordende lijst: Door een lijst met tekst te markeren en vervolgens op de genummerde lijstknop te klikken, wordt een geordende lijst gemaakt. Een geordende lijst is een lijst met opeenvolgende nummers.

Link: Voegt een klikbare link toe aan je tekst. Als je tekst markeert, plaatst GoDaddy Email Marketing de gemarkeerde tekst in het juiste veld op de link -overlay. Je moet zowel de weergavetekst als de doel -URL opgeven wanneer je de koppelingstool gebruikt.

Centreren: Centreert eventuele gemarkeerde tekst. Het is het beste om afzonderlijke alinea's zelf te centreren, in plaats van te proberen een hele reeks tekst te centreren, over meerdere pauzes.

Cursief hulpmiddel: cursief gemarkeerde tekst.

Aanvullende integratiefuncties: Als de integratie die je aan je account hebt toegevoegd betrekking heeft op tekstbewerking, wordt deze hier rechts weergegeven. Enkele voorbeelden zijn EventBrite en personalisatietags .

Verwante onderwerpen:

Hoe wijzig ik mijn lettertypen?
Een campagne opslaan
Hoe kan ik het moduletype toevoegen, opnieuw ordenen of wijzigen?
Hoe voeg ik afbeeldingen toe aan mijn campagne?