Office 365 van GoDaddy Help

OWA instellen op een iPhone of iPad

De OWA-app voor mobiele apparaten biedt dezelfde functionaliteit voor je e-mail, agenda en contactpersonen als Outlook Web App in een browser, maar met extra functies die alleen mogelijk zijn dankzij integratie van de app in mobiele apparaten, zoals:

• Herinneringen voor vergaderingen die worden weergegeven, zelfs als de app is gesloten.
  • Met de stem geactiveerde acties, zoals het plannen van een vergadering of verzenden van een e-mail.
  • Synchroniseren van contactpersonen, zodat OWA-contactpersonen worden herkend door de nummeridentificatiefunctie van de iPhone.

Je kunt Office 365 ook instellen via de in iOS ingebouwde app Mail (meer informatie).

Office 365 instellen in OWA op je iOS-apparaat

1. Installeer OWA voor je iPhone of iPad, en start de app vervolgens.

Voor de installatie van OWA op je iOS-apparaat heb je minimaal een iPhone 4S/iPad 2 met ten minste iOS 6 nodig.

2. Klik op Doorgaan als dit de eerste keer is dat je OWA gebruikt.
  3. Geef de volgende informatie op:
    • E-mailadres: je e-mailadres.
    • Wachtwoord: je wachtwoord.
  4. Klik op Aanmelden.

Dat is alles! OWA configureert de instellingen voor je account automatisch en geeft een korte zelfstudie weer met informatie over het gebruik van de extra functies. Je bent nu klaar om digitaal te gaan communiceren.

Als de autodetectie-instellingen niet goed werken, kun je het account handmatig configureren in het gedeelte Geavanceerde instellingen (als Autodetectie niet werkt) op deze pagina.