Pagina‘s toevoegen, verwijderen en beheren

Met Website Builder versie 6, kun je zoveel pagina‘s toevoegen en publiceren als je account toestaat. Je kunt ook pagina‘s verwijderen die je niet langer wilt. Om je website beter te beheren, kun je de volgorde waarin je pagina‘s worden weergegeven wijzigen en ervoor kiezen om bepaalde pagina‘s niet te publiceren.

Opmerking: Als je account een .mobi-domeinnaam gebruikt, kun je alleen mobiele pagina‘s toevoegen. Je kunt geen traditionele pagina‘s toevoegen. Voor meer informatie over het toevoegen van mobiele pagina‘s, zie

.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in de lijst Producten op Webbouwer en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Klik op Design Your Pages.
  4. Klik op Pagina‘s en selecteer vervolgens Pagina‘s toevoegen.
  5. Selecteer het type pagina dat je wilt toevoegen, en voer vervolgens de overeenkomstige stappen uit:
    • Lege pagina — Om een pagina zonder content toe te voegen, selecteer je Lege pagina.
    • Kant-en-klare pagina — Voor het toevoegen van een pagina met content vanaf een kant-en-klaar sjabloon, ga je naar het menu Categorie en selecteer je een categorie. Selecteer in het menu Pagina een kant-en-klare pagina.
    • Kopie van bestaande pagina — Voor het toevoegen van een kopie van een van je bestaande pagina‘s, selecteer je de kopie.
    • Fotopagina — Voegt een pagina toe die geoptimaliseerd is voor een afbeeldingengalerij.
    • Blogpagina — Voegt een pagina toe die geoptimaliseerd is voor een blog.
  6. Klik op Pagina toevoegen.
  7. In het veld Paginatitel voer je een titel in.
  8. Selecteer in het menu Navigatie kopiëren van een pagina om te kopiëren.
  9. Als je de pagina wilt toevoegen aan het navigatiemenu van je website, selecteer je Toevoegen aan navigatie website.

Opmerking: Om meerdere pagina‘s toe te voegen, klik je nog een keer op Pagina toevoegen en vul je de velden in.

10. Klik op OK.

Meerdere pagina‘s verwijderen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in de lijst Producten op Webbouwer en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Als je in de Pagina-ontwerper werkt, klik je op Ontwerper afsluiten.
  4. Selecteer in het menu Beheren Website beheren .
  5. Klik op de rode X naast de pagina‘s die je wilt verwijderen en klik op OK om het verwijderen te bevestigen.

Opmerking: Om een Gastenboek-pagina te verwijderen, klik je op de knop links op de pagina en selecteer je Gastenboek deactiveren.
    Klik op Gastenboek deactiveren

Een pagina verwijderen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in de lijst Producten op Webbouwer en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. In het menu Ga naar pagina: selecteer je de pagina die je wilt verwijderen. De Pagina-ontwerper wordt geopend.
  4. Als je werkt in de Pagina‘-designer selecteer je de pagina die je wilt verwijderen.
  5. Klik in het menu Pagina‘s op Pagina verwijderen.
  6. Klik op OK om het verwijderen te bevestigen.

Pagina‘s beheren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik in de lijst Producten op Webbouwer en klik op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.
  3. Als je in de Pagina-ontwerper werkt, klik je op Ontwerper afsluiten.
  4. Selecteer in het menu Beheren Website beheren .
  5. Om de volgorde van je pagina‘s te wijzigen, selecteer en sleep je de pagina‘s in de weer te geven volgorde.
  6. Om een van je pagina‘s in te stellen als startpagina, selecteer je de pagina en selecteer je vervolgens Maak van deze pagina de startpagina.
  7. Om een van je pagina‘s niet te publiceren, selecteer je de pagina en selecteer je vervolgens Deze pagina niet publiceren.
  8. Om de eigenschappen voor een pagina te wijzigen, selecteer je de pagina en doe je daarna het volgende:
    • In het veld Titel navigatie voer je de naam in die moet worden weergegeven op de knop die eraan gekoppeld is.
    • In het veld Titel browser voer je de titel in, die in browsers moet worden weergegeven.
    • In het veld Titel kop voer je een kop voor de pagina in.
    • In het veld Bestandsnaam voer je een naam in die moet worden weergegeven in de URL van de pagina.
    • Om de navigatieknoppen automatisch te resetten om de wijzigingen weer te geven, selecteer je Standaardnavigatie herstellen.

Opmerking: Dit zal instellingen of subnavigatie overschrijven die je hebt toegevoegd van de pagina Navigatie bewerken.

9. Klik op OK.
  10. Om je wijzigingen te bevestigen, klik je op OK.