Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Pak bestanden uit in mijn Linux -hostingaccount

Volg deze stappen om een .tar-, .gz- of .zip -bestand uit te pakken nadat je het hebt geüpload naar je Linux -hostingaccount.

Opmerking: andere gecomprimeerde indelingen worden mogelijk niet ondersteund. Zie de cPanel -documentatie om dit te controleren .

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In de linker bovenhoek van de rekening Dashboard, selecteert u File Manager.
    selecteer bestandsbeheer
  4. Navigeer in cPanel Bestandsbeheer naar de map waarin het bestand is opgeslagen.
  5. Selecteer het bestand en klik vervolgens op Uitpakken in de actiebalk.

Opmerking: je kunt maar één bestand tegelijk uitpakken.

6. (Optioneel) Voer de locatie in waar je de bestanden wilt uitpakken. Als je hier geen locatie invoert, wordt het bestand uitgepakt naar de map /home voor het account. Als je een nieuwe locatie invoert, maakt cPanel deze aan.
  7. Klik op Bestand uitpakken . Het bestand wordt uitgepakt naar de /home -map of naar de locatie die je hebt opgegeven.