Pak bestanden uit naar WordPress met SSH

Als je geen toegang hebt tot bestandsbeheer, moet je bestanden uit SSH kunnen unzippen.

Waarschuwing: De informatie in dit artikel is geavanceerd materiaal dat we ter beschikking stellen als service. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor het correct volgen van de onderstaande procedures. Klantondersteuning kan niet helpen met deze onderwerpen.
  1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Upload je .tar.gz -bestand of .zip.
  3. Schakel SSH in op je hostingaccount. ( Webhosting / cPanel / Beheerde WordPress ).
  4. Maak verbinding met je server of gedeelde hostingaccount via SSH ,
  5. Navigeer naar de map met het gecomprimeerde bestand.
  6. Gebruik een van de volgende opdrachten, afhankelijk van of je een .tar.gz- of een .zip -bestand hebt geüpload

Werk de opdracht (en) als volgt bij:

tar -xvzf source.tar.gz -C bestemming /
    • source.tar.gz is de naam van je .tar.gz -bestand
    • bestemming is de naam van de map waarin u de bestanden wilt uitpakken
    unzip source.zip -d bestemming /
    • source.zip is de naam van je .zip -bestand
    • bestemming is de naam van de map waarin u de bestanden wilt uitpakken