Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Pak een ZIP -bestand uit

Soms moet je een bestand handmatig uitpakken. Zoals het bijwerken van een aangepast thema of het handmatig bijwerken van een plug -in. Misschien verplaats je een WordPress -site van de ene hostingprovider naar de andere. Of misschien heeft je oude ontwikkelaar je een .zip gegeven met een back -up van je site. Hoe dan ook, je hebt twee opties bij het uitpakken van een bestand op je hosting:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende service voor je uitvoeren:

• Pak de inhoud van een .zip -bestand uit op je hosting.

Opmerking: de .zip kan worden geüpload naar je hostingaccount of worden opgeslagen op een service voor het delen van bestanden (Google Drive, Dropbox, enz.). Kleinere .zip -bestanden kunnen worden toegevoegd aan je serviceaanvraag in het WP Premium Support -dashboard.

Doe het zelf

Om het bestand zelf uit te pakken en te archiveren, gebruik je de onderstaande tabellen om het hostingtype te vinden dat van toepassing is en volg je die instructies.

Een zipbestand uitpakken

Bekijk deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Pak bestanden uit in mijn Linux -hostingaccount Basis
Basis
Pak bestanden uit in Plesk -hosting Basis
Pak bestanden uit naar WordPress met SSH Geavanceerd