Parkeer een domein dat je geregistreerd hebt met GoDaddy

Parkeer je domeinnaam als je geen website hebt waarnaar je deze wilt laten verwijzen of als je gewoon een tijdelijke plek nodig hebt om deze aan te koppelen. Wij tonen een geparkeerde pagina op je domein, zodat bezoekers weten dat je domein al bezet is.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
    selecteer het tabblad dns
  4. Selecteer Bewerken naast de A-record met de @ in het veld Naam. Wij raden aan om je huidige IP te noteren voordat je veranderingen aanbrengt. Op die manier kun je het parkeren van je account later weer ongedaan maken.
  5. Werk het veld Waarde bij naar het IP-adres 34.102.136.180.
  6. Selecteer Opslaan om je wijzigingen toe te passen.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.