Pas de weergave van Outlook op het web aan

Pas de weergave van Outlook op het web aan om ervoor te zorgen dat je e -mail het beste werkt. Als je bijvoorbeeld gewend bent aan Workspace Email, kun je deze wijzigingen aanbrengen om een vergelijkbare visuele ervaring te krijgen in Outlook op het web.

Selecteer een functie om naar die sectie te gaan:

Gerichte inbox

Microsoft sorteert e -mail die het belangrijk acht in je Postvak IN met prioriteit, terwijl de rest naar het Postvak IN van Overige gaat. Je kunt tussen Postvak IN schakelen door naar elk tabblad te gaan. Als je liever hebt dat nieuwe e -mail naar één inbox gaat, kun je deze twee tabbladen combineren tot één tabblad door Postvak IN met prioriteit uit te schakelen.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Voor een ervaring vergelijkbaar met Workspace Email, schakel je de schakelaar Postvak IN met prioriteit uit.
    Schakelknop Postvak IN met prioriteit uitgeschakeld

E -mail die eerder op het tabblad Overig was gesorteerd, wordt nu weergegeven in je enkele Postvak IN. Eventuele ongewenste e -mail blijft naar je map Ongewenste e -mail gaan.

Terug naar boven

Weergavedichtheid

Weergavedichtheid past de afstand rond berichten in je inbox aan, wat betekent dat er meer of minder berichten tegelijk zichtbaar zijn op het scherm. Standaard is je e -mail ingesteld op Volledig, waarmee het minste aantal berichten wordt weergegeven. Wijzig de weergavedichtheid in Gemiddeld of Compact om meer berichten weer te geven.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer de gewenste optie onder Weergavedichtheid:
    • Volledig : bekijk afbeeldingen van afzenders, voorbeelden van bijlagen en voorbeeldtekst van berichten. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Gemiddeld : bekijk de voorbeeldtekst van het bericht met enige afstand tussen berichten.
    • Compact : bekijk de voorbeeldtekst van het bericht met minimale afstand tussen berichten. Deze optie komt het dichtst in de buurt van Workspace Email.
      Compacte weergavedichtheid
Terug naar boven

Schik de berichtenlijst en het leesvenster

De berichtenlijst wordt aan de linkerkant van je inbox weergegeven. Wanneer je een bericht selecteert, wordt het geopend in het leesvenster rechts van je inbox.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer onder Berichtenlijst schikken de gewenste optie:
    • Groeperen in gesprekken : combineer alle gerelateerde berichten van een enkel gesprek op één regel in je inbox. Als je deze optie selecteert, kun je kiezen of het leesvenster de nieuwste berichten bovenaan of onderaan weergeeft.
    • Elk bericht afzonderlijk weergeven : elk antwoord in een gesprek wordt als een nieuw item in het Postvak IN weergegeven in plaats van in combinatie met het vorige gesprek. Als je deze optie selecteert, wordt in het leesvenster ook elk bericht afzonderlijk weergegeven. Deze optie komt het dichtst in de buurt van Workspace -e -mail.
      Schik de berichtenlijst en het leesvenster met elk bericht afzonderlijk geselecteerd
Terug naar boven

Leesvenster

Kies waar het leesvenster wordt weergegeven of verberg het in je inbox. Als je het leesvenster verbergt, krijg je meer ruimte om je berichten weer te geven, inclusief meer voorbeeldinformatie in de lijst.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Onder leesvenster, selecteert u de gewenste optie:
    • Aan de rechterkant weergeven : Het voorbeeld wordt rechts van het bericht weergegeven. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Weergeven aan de onderkant : Het voorbeeld wordt onder de berichtenlijst weergegeven.
    • Verbergen : je ziet geen voorbeeld. Deze optie komt het dichtst in de buurt van Workspace Email.
      Leesvenster met Verbergen geselecteerd
Terug naar boven

Voorbeeldtekst van bericht

Je kunt de voorbeeldtekst van het bericht verkleinen, waarin de afzender, het onderwerp en een deel van de eerste regel van het bericht worden weergegeven. Als je de voorbeeldtekst van het bericht verbergt, wordt de eerste regel tekst niet weergegeven in de lijst. Je moet het bericht dus openen om de inhoud te zien.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen en selecteer vervolgens Alle Outlook -instellingen weergeven .
  3. Selecteer E -mail en selecteer vervolgens Lay -out .
    E -maillay -out
  4. Selecteer onder Voorbeeldtekst bericht de optie Voorbeeldtekst verbergen .
    Voorbeeldtekst van bericht met Verbergen geselecteerd .
  5. Selecteer Opslaan.
Terug naar boven