Pas de weergave van Outlook op het web aan

Er zijn verschillende functies die je kunt aanpassen om de weergave van Outlook op het web te wijzigen, zodat je e -mail optimaal werkt. Als je bijvoorbeeld gewend bent aan Workspace Email, geeft het aanbrengen van al deze wijzigingen Outlook op het web een vergelijkbare visuele ervaring.

Selecteer een functie om naar die sectie te gaan:

Gerichte inbox

Microsoft sorteert e -mail die het belangrijk acht in je Postvak IN met prioriteit, terwijl de rest naar het Postvak IN van Overige gaat. Je kunt tussen Postvak IN schakelen door naar elk tabblad te gaan. Als je liever hebt dat nieuwe e -mail naar één inbox gaat, kun je deze twee tabbladen combineren tot één tabblad door Postvak IN met prioriteit uit te schakelen.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Schakel de schakelaar naast Postvak IN met prioriteit uit.
    Schakelknop Postvak IN met prioriteit uitgeschakeld

E -mail die voorheen op het tabblad Overig was gesorteerd, wordt nu weergegeven in je enkele Postvak IN. Eventuele ongewenste e -mail blijft naar je map Ongewenste e -mail gaan.

Terug naar boven

Weergavedichtheid

Weergavedichtheid past de afstand rond berichten in je inbox aan. Als je deze instelling wijzigt, kun je meer berichten tegelijk op het scherm zien. Standaard is je e -mail ingesteld op Volledig, wat het minste aantal berichten weergeeft, maar als je overschakelt naar Medium of Compact, worden er meer berichten weergegeven.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer de gewenste optie onder Weergavedichtheid:
    • Volledig : bekijk afbeeldingen van afzenders, voorbeelden van bijlagen en voorbeeldtekst van berichten. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Gemiddeld : bekijk de voorbeeldtekst van het bericht met enige afstand tussen berichten.
    • Compact : bekijk de voorbeeldtekst van het bericht met minimale afstand tussen berichten. Deze optie komt het dichtst in de buurt van Workspace Email.
      Compacte weergavedichtheid
Terug naar boven

Gespreksweergave

De gespreksweergave (ook wel berichtenthreading genoemd) combineert alle gerelateerde berichten van een enkele conversatie op één regel in je inbox. Als het is ingeschakeld, zie je links van de onderwerpregel een pijl die de berichten met threads vergroot. Je ziet ook het volledige gesprek, inclusief antwoorden, in het leesvenster (indien ingeschakeld) met de nieuwste berichten bovenaan. Als je de gespreksweergave uitschakelt, wordt elk antwoord weergegeven als een nieuw item in de inbox, in plaats van in combinatie met het vorige gesprek.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Selecteer onder Gespreksweergave je voorkeursoptie:
    • Nieuwste bovenaan : Alle uitgevouwen berichten worden weergegeven in het leesvenster, van nieuw naar oud. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Nieuwste onderaan : Alle uitgevouwen berichten worden weergegeven in het leesvenster, van de oudste naar de nieuwste.
    • Uit : berichten worden niet gegroepeerd en verschijnen op een eigen regel. Deze optie komt het dichtst in de buurt van Workspace Email.
      Gespreksweergave met Uit geselecteerd
Terug naar boven

Leesvenster

Als je een bericht in je inbox selecteert, wordt het bericht geopend in het leesvenster rechts van je lijst met berichten. Als je het leesvenster verbergt, krijg je meer ruimte om je berichten weer te geven, inclusief meer voorbeeldinformatie in de lijst.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen .
  3. Onder leesvenster, selecteert u de gewenste optie:
    • Aan de rechterkant weergeven : Het voorbeeld wordt rechts van het bericht weergegeven. Deze optie is standaard ingesteld.
    • Weergeven aan de onderkant : Het voorbeeld wordt onder de berichtenlijst weergegeven.
    • Verbergen : je ziet geen voorbeeld. Deze optie komt het dichtst in de buurt van Workspace Email.
      Leesvenster met Verbergen geselecteerd
Terug naar boven

Voorbeeldtekst van bericht

Je kunt de voorbeeldtekst van het bericht verkleinen, waarin de afzender, het onderwerp en een deel van de eerste regel van het bericht worden weergegeven. Als je de voorbeeldtekst van het bericht verbergt, wordt de eerste regel tekst niet weergegeven in de lijst. Je moet het bericht dus openen om de inhoud te zien.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Mail > Lay -out .
    E -maillay -out
  4. Selecteer onder Voorbeeldtekst bericht de optie Voorbeeldtekst verbergen .
    Voorbeeldtekst van bericht met Verbergen geselecteerd .
  5. Selecteer Opslaan.
Terug naar boven