Thema-instellingen aanpassen in WordPress

Je kunt de vormgeving en het gevoel van je WordPress-site veranderen door thema-instellingen aan te passen in het WordPress-dashboard.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer Vormgeving en vervolgens Aanpassen in het menu aan de linkerkant.

Opmerking: als er Editor wordt weergegeven in plaats van Aanpassen nadat je Vormgeving hebt geselecteerd, bekijk dan dit artikel voor meer informatie over het wijzigen van thema-instellingen in de nieuwe Site-editor.

3. Hier kun je de volgende onderdelen van de site wijzigen:
    • Site-identiteit (logo, sitetitel, slogan, sitepictogram)
    • Sitedesign
    • Koptekst
    • Voettekst
    • Social
    • Site-instellingen
    • Startpagina-instellingen
    • Extra CSS

De opties die hierboven worden opgenoemd zijn beschikbaar in ons Go-thema. Deze opties kunnen verschillen afhankelijk van het thema van je site.

4. Selecteer Publiceren om de wijzigingen op te slaan.