GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pas filters toe in GoDaddy Studio

Filters verbeteren een afbeelding door de kleuren, schakeringen en andere kenmerken aan te passen. Gebruik ze om de sfeer en stijl van je afbeeldingen te veranderen.

Opmerking: GoDaddy Studio PRO -klanten hebben toegang tot alle filters, terwijl klanten met ons gratis abonnement beperkte toegang hebben.

GoDaddy Studio -filters zijn er in 4 stijlen en verschillende variaties.

Gouden uur

Voeg een gouden gloed toe aan je afbeelding. Ideaal voor het creëren van een zonovergoten look of het toevoegen van warme tinten.
Gouden uurfilters in GD_Studio

Stedelijk

Desatureer kleuren in een afbeelding, waardoor een gedempte, enigszins vervaagde look ontstaat. Deze filters geven afbeeldingen een stijlvolle stedelijke of industriële sfeer.
Stedelijke filters in GD_Studio

Landschap

Versterk wit in een afbeelding en voeg groene en blauwe tinten toe. Het beste voor liggende afbeeldingen en voor het toevoegen van koelere tinten.
Liggende filters in GD_Studio

Zwart en wit

Verwijder de kleur uit een afbeelding. Gebruik deze om een vintage of klassieke look te creëren, of om de aandacht op het onderwerp te vestigen zonder de kleur af te leiden.
Zwart -witfilters in GD_Studio

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onder aan het scherm opMaak een projectknop Maak .
  3. Tik onder Achtergronden op Transparant en kies een lay -out uit de weergegeven opties. Tik in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om je project op te slaan vinkje om het project te maken.
  4. Tik onderaan het scherm op Afbeelding en tik vervolgens op de afbeelding die je aan je project wilt toevoegen.
  5. Scrol door de filters onder aan het scherm. Tik op een knop om te zien welk effect dit heeft op de afbeelding. Tik op Geen om alle filters te verwijderen.
    Tik op een filter om een voorbeeld te bekijken
  6. Om de intensiteit van het filter aan te passen, tik je er een tweede keer op en sleep je de intensiteitsbalk naar links voor minder intensiteit of naar rechts voor meer intensiteit.
    Wijzig de filterintensiteit in de mobiele app GoDaddy Studio
  7. Tik in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om je project op te slaan vinkje om je wijzigingen op te slaan.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onder aan het scherm opMaak een projectknop Maak .
  3. Kies een lay -out uit de weergegeven opties. Tik in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om je project op te slaan vinkje om het project te maken.
  4. Tik onderaan het scherm op Afbeelding en tik vervolgens op de afbeelding die je aan je project wilt toevoegen.
  5. Scrol door de filters onder aan het scherm. Tik op een knop om te zien welk effect dit heeft op de afbeelding. Tik op Geen om alle filters te verwijderen.
    Tik op een filter om een voorbeeld te bekijken
  6. Om de intensiteit van het filter aan te passen, tik je er een tweede keer op en sleep je de intensiteitsbalk naar links voor minder intensiteit of naar rechts voor meer intensiteit.
    Wijzig de filterintensiteit in de mobiele app GoDaddy Studio
  7. Tik in de rechterbovenhoek op hetTik op het vinkje om je project op te slaan vinkje om je wijzigingen op te slaan.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer in de rechterbovenhoek Nieuw project en selecteer vervolgens Transparant .
  3. Selecteer in het linkermenu Afbeelding en selecteer vervolgens de afbeelding die je aan je project wilt toevoegen.
  4. Selecteer Filters in het rechtermenu.
    Selecteer filters in de GoDaddy Studio -webapp
  5. Selecteer verschillende filters om te zien welk effect ze op de afbeelding hebben. De wijzigingen worden onmiddellijk toegepast op uw ontwerp. Het is niet nodig om het project op te slaan. Selecteer GEEN om alle filters te verwijderen.
  6. Als je de intensiteit van het filter wilt aanpassen, sleep je de intensiteitsbalk onder het filter naar links voor minder intensiteit of naar rechts voor meer intensiteit.
    Selecteer filters in de GoDaddy Studio -webapp