Basis- en Pro-reseller Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Pas het navigatiemenu van mijn reseller -winkel aan

Stroomlijn de ervaring van je klanten met een aangepast navigatiemenu voor de webwinkel. Beheer je productaanbiedingen, bewerk productcategorienamen met branchespecifieke trefwoorden, pas pagina-URL's aan en voeg unieke pagina's toe om je bedrijf en services onder de aandacht te brengen.

Opmerking: aangepaste productnamen en pagina -URL's worden niet vertaald. Ze worden voor alle markten weergegeven in dezelfde taal die je gebruikt om je menu aan te passen.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Navigatie .
    pas de webwinkelnavigatie aan
  3. Voltooi een van de volgende zaken:
  4. Toon of verberg productcategorieën

Selecteer hetoogpictogram aan de linkerkant van de productcategorie om de hele categorie in het navigatiemenu van je webwinkel te verbergen. Klanten zien geen producten gerelateerd aan een verborgen categorie in je navigatiemenu. Selecteer het pictogram opnieuw als je de categorie wilt herstellen naar je menu.

Toon of verberg specifieke producten

Selecteer Bewerken naast de categorie met het / de product (en) die je wilt aanpassen. Selecteer hetoogpictogram naast het product om dat product te verbergen in het navigatiemenu van je webwinkel. Selecteer het pictogram opnieuw als je het product wilt herstellen naar je menu.

Pas product- en categoriemenu's aan

Help klanten de producten te vinden die ze nodig hebben en bied een uniforme navigatie -ervaring in je hele webwinkel met aangepaste menu's. Om een productcategorie te bewerken, selecteer je Bewerken en wijzig je een van de volgende items:

• Bewerk de categorie Naam om een korte (een of twee woorden) samenvatting van de producten in de sub-categorie zijn. Categorienamen worden weergegeven in je primaire navigatiemenu.
    • Wijzig productnamen zodat deze aantrekkelijk zijn voor uw klanten. In het navigatiemenu van je webwinkel worden productnamen weergegeven in het vervolgkeuzemenu onder de categorie.
    • Bewerk de URL die in de adresbalk wordt weergegeven wanneer je die productpagina bezoekt.
    • Selecteer hetoogpictogram pictogram om een product of pagina in je navigatiemenu weer te geven of te verbergen.
    • Selecteer Nieuwe koppeling toevoegen om een nieuw product toe te voegen. Dit is handig als je ook producten of services van een ander bedrijf verkoopt.
    • Gebruik depijlpictogram pijlen om de volgorde te wijzigen waarin categorieën en producten in het menu worden weergegeven.

Voeg aangepaste categorieën toe

Selecteer Nieuwe categorie toevoegen om een categorie en subcategorieën op het hoogste niveau te maken. Categorieën met unieke producten of services kunnen ervoor zorgen dat uw winkel zich onderscheidt van de concurrentie.
    nieuwe categorie toevoegen

Koppelingen toevoegen

Selecteer Nieuwe link toevoegen om een aangepaste pagina aan je webwinkel toe te voegen, zoals een Over ons -pagina om je bedrijf te presenteren.
    voeg een nieuwe link toe

5. Als je je wijzigingen ongedaan wilt maken, selecteer je hetterugkeren naar de standaardinstellingen pictogram om de standaardinstellingen van het navigatiemenu te herstellen.
  6. Selecteer Publiceren om je wijzigingen te bevestigen. Je wijzigingen worden binnen enkele minuten weergegeven.