PayPal: knoppen toevoegen aan een campagne

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

PayPal -knoppen zijn beschikbaar voor elke PayPal -gebruiker. Integreer e -commerce in je e -mailmarketing door een knop Nu kopen toe te voegen of rechtstreeks aan je e -mail te doneren! Net als bij het insluiten van video-inhoud, is het belangrijk om de e-mailvriendelijke methode te gebruiken in plaats van de volledige websiteknopcode in te sluiten.

Stap 1: E -mailvriendelijke PayPal -knopcode genereren:

1. Meld je aan bij PayPal en klik op de blauwe knop Mijn PayPal in de rechterbovenhoek, naast de knop Afmelden.
  2. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op de link Verkoophulpmiddelen.
  3. Maak je geen zorgen! Als deze instructies voor jou werken, ga dan rechtstreeks naar het gedeelte Merchant Services.

4. Klik op de optie Betalingsknoppen maken voor je website.
  5. Stap 1 om je e -mailvriendelijke PayPal -knopcode te vinden

6. Klik op de grote blauwe knop Een knop maken onder het eerste tabblad, Optie 1.
  7. Pas de PayPal -knop aan zoals je wilt. Je kunt kiezen welk type knop je nodig hebt, of het nu een Koop nu -knop of een Doneer -knop is. En je kunt vele andere opties aanpassen, waaronder het btw -tarief, en of je de inventaris al dan niet wilt bijhouden!
  8. Klik op de knop Create Button onderaan de pagina als alles naar wens is aangepast.
  9. Klik om je PayPal -knop te maken

10. Op de volgende pagina staan twee sets code vermeld. PayPal laat standaard de websiteversie zien. Klik gewoon op het tabblad E -mail om de juiste code voor je weer te geven! Kopieer deze code om deze in je e -mailcampagne te gebruiken.
  11. PayPal -knopcode wordt hier weergegeven, maak je klaar om deze in te plakken GoDaddy Email Marketing!

Wat moet ik doen als ik het tabblad E -mail niet zie?

Niet alle PayPal -knoppen passen goed bij e -mail. Als je een knop hebt gemaakt met te veel aangepaste opties (zoals een vervolgkeuzemenu), is de e-mailoptie niet beschikbaar. Waarom? Het is vergelijkbaar met het insluiten van media -inhoud. De meeste inboxen halen de code uit je bericht of zien de code en interpreteren de e -mail als spam. Je hoeft alleen maar terug te schalen naar je e -mailversie van de knop, je kunt nog steeds de complexe versie van de knop op je website hosten.

Stap 2: Een PayPal -knopafbeelding pakken:

Omdat deze code die je zojuist hebt gegenereerd alleen de link naar je winkelwagen is, moet je een statische PayPal -afbeeldingsknop pakken om te gebruiken in je campagne.

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door terug te gaan naar het tabblad Website op deze pagina. Klik vervolgens met de rechtermuisknop (of Ctrl-klik, als je een Mac gebruikt) op de afbeelding die rechts van de code wordt weergegeven, onder Weergave koper . Selecteer vervolgens Opslaan als ... om het afbeeldingsbestand op je computer op te slaan.

Je kunt ook gewoon op internet zoeken naar PayPal -knoppen en er een vinden die je leuk vindt. Dit is de URL voor de standaard PayPal -knop Nu kopen.

Stap 3: Alles samenvoegen:

1. Upload je statische PayPal -knopafbeelding naar je e -mailnieuwsbrief. Wijzig indien nodig de grootte van de knopafbeelding.
  2. Klik op het potloodpictogram onder de afbeelding om een link en een optioneel bijschrift toe te voegen.
  3. voeg hier een PayPal -knoplink toe

4. Plak de code van de PayPal -knop voor e -mail in het veld Afbeelding koppelen aan:. Je kunt ook een bijschrift toevoegen aan de knopafbeelding, als je dat wilt.
  5. Bekijk een voorbeeld van je campagne om de doorklik van de afbeelding te testen, en je bent klaar! Het is altijd een goed idee om ook een test te verzenden om te controleren of alles correct werkt.