PHP-processen beëindigen

Op Linux-hostingaccounts moet je mogelijk bepaalde soorten verbindingen naar je account beëindigen. Je kunt dit gebruiken om niet-reagerende scripts te beheren of het PHP-initialisatiebestand van je account van kracht te maken.

Door een proces te beëindigen, stoppen alle verbindingen met het proces. Gebruikers die zijn verbonden met het proces, moeten opnieuw verbinden.

Voor hulp bij het beëindigen van PHP-processen, neem je contact op met de klantondersteuning