PHP-uploadlimieten op gedeelde hosting

Je standaard PHP-uploadlimiet is afhankelijk van het type hostingaccount dat je hebt (Welk type hostingaccount heb ik?).

TypeStandaarduploadlimietMax.
cPanel32 MB128 MB
Plesk2 MB2 GB
Beheerde WordPress100 MB192 MB

De uploadlimiet garandeert niet dat een upload wordt voltooid, maar alleen dat hij niet door de server wordt geweigerd. Uploads onder de uploadlimiet kunnen nog steeds mislukken vanwege:

• Uploadsnelheden, die tot time-outs kunnen leiden van je PHP-script of je browser.
  • De beschikbaarheid van bronnen op je account, waardoor grote bestanden niet geüpload worden.

Je PHP-uploadlimiet wijzigen

Om je limiet te wijzigen, bewerk je de volgende waarden in je PHP-opstartbestand (Welke bestandsnaam moet mijn PHP-initialisatiebestand gebruiken?) of voeg je deze waarden toe).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Bovenstaande instellingen veranderen je PHP-uploadlimiet, zodat je bestanden kunt uploaden van maximaal 50 MB. Als je de PHP-uploadlimiet hoger instelt dan de Max die hierboven wordt vermeld, dan gebruikt de instelling de standaardlimiet voor het uploaden.