Plaats vereiste poorten voor mijn Generation 4-server op de whitelist

Required: You need to enable admin access to follow these steps.

Om je Generation 4-server probleemloos te laten werken, moet je de poorten 2223 en 2224 whitelisten (of deblokkeren), zoals hier wordt beschreven. Als serverevenementen vastlopen omdat de benodigde poorten geblokkeerd zijn, volg dan de volgende stappen en probeer het na 15 minuten opnieuw.

Opmerking: Deze procedure beschrijft hoe poorten kunnen worden gedeblokkeerd met behulp van FirewallD, een veelgebruikte firewall-utility die wordt meegeleverd met CentOS 7. Als je een andere firewall-utility gebruikt, moet deze voorbeeldcode mogelijk worden gewijzigd.

1. Verbinding maken met de server via SSH. Zie Verbinding maken met je server of gedeelde hostingaccount via SSH voor hulp.
  2. Voer deze opdracht uit:
    sudo firewall-cmd --permanent --add-port=2223-2224/tcp
  3. Voer deze opdrachten uit:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Met de laatste van deze twee opdrachten wordt geverifieerd of de poorten op de whitelist staan.