Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Plan de migratie van je datacenter opnieuw

Als je een migratie voor je website naar een nieuw datacenter hebt gepland, kun je deze opnieuw plannen zolang de migratie niet is gestart. Je wilt dit misschien doen om downtime tijdens de migratie te minimaliseren, bijvoorbeeld door een nieuwe planning te maken zodat de migratie plaatsvindt wanneer er minder mensen op bezoek zijn.

Waarschuwing: Uw website zal downtime terwijl dit wordt gemigreerd tussen datacenters. Helaas is er geen manier om de downtime te omzeilen.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat u wilt migreren, op Beheren .
    klik op beheren
  3. In het account dashboard, in de sectie instellingen de optie Server.
    selecteer server
  4. Klik naast Datacenter op Wijzigen en selecteer het nieuwe tijdstip waarop je de migratie wilt uitvoeren.

Gidsen: Deze tijdframes worden weergegeven in lokale tijd voor de persoon die de pagina bekijkt. Als je de migratie plant voor een klant, gebeurt dit in jouw lokale tijd . Als dat voor een klant niet werkt, moet je ze begeleiden bij het selecteren van het tijdsbestek zelf.

5. Klik op Migreren of Migratie starten en voltooi de benodigde aankopen.

We sturen je een e -mail om de migratie te bevestigen, wanneer deze is gestart en wanneer deze is voltooid.