Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Plan thema -updates op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt thema -updates op je websites plannen in GoDaddy Pro, zodat we één keer per week op beschikbare updates kunnen controleren en deze automatisch kunnen uitvoeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de websites en klik in het menu bovenaan op Thema‘s.
    Knop Plug-ins

Opmerking: Klik op kleinere schermen op Extra en vervolgens op Thema's .

4. Klik op Planning .
  5. In de sectie Algemeen schakel je automatische updates in en vervolgens selecteer je de dag en tijd voor je updates.
  6. Selecteer Veilige update uitvoeren om deVeilige update-tool te gebruiken voor geplande updates.
  7. Selecteer Met Terugdraaien naar vorige versie om de website automatisch te herstellen als deze na de update niet meer werkt.
  8. Klik op Wijzigingen opslaan.
  9. In de sectie Thema‘s selecteer je de thema‘s die je wilt bijwerken en dan klik je op Plannen.