Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Plan updates van plug -ins op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt updates van plug -ins plannen op je websites in GoDaddy Pro, zodat we één keer per week op beschikbare updates kunnen controleren en deze automatisch kunnen uitvoeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer je website (s). Selecteer vervolgens de vervolgkeuzelijst Tools. Selecteer vervolgens Plug -ins .
  4. Selecteer Planning .
  5. Schakel automatische updates in in het gedeelte Algemeen. Selecteer vervolgens de tijd en dag voor je updates.
  6. Selecteer Veilige update uitvoeren om deVeilige update-tool te gebruiken voor geplande updates.
  7. Selecteer Met Terugdraaien naar vorige versie om de website automatisch te herstellen als deze na de update niet meer werkt.
  8. Klik op Wijzigingen opslaan.
  9. Selecteer in de sectie Plug -ins de plug -ins die je automatisch wilt bijwerken. Selecteer vervolgens Plannen .